Asiakaskertomus : Lemmikkieläinliike

Yrittäjä sai rahoitusta lemmikkieläin-liiketoiminnan ostoon

Edellinen yrittäjä halusi myydä lemmikkieläinliiketoiminnan ja vanha työntekijä halusi jatkaa toimintaa. Haasteena oli kuitenkin löytää rahoitus liiketoiminnan ostoon, kun omaa varallisuutta ja vakuuksia ei ollut.

– Rahoitusta ei ole nykyään helppo saada yritystoimintaan. Yrityksen perustamiseen saa pankista rahaa vain omilla henkilökohtaisilla täysillä vakuuksilla. Tällaiselle yrittäjälle Finanssitaidon palvelu oli hyvä, kun omia vakuuksia tai varallisuutta ei ollut, kertoo yrittäjä.

5797059_orig

Hänen mukaan Finanssitaidon palvelu oli helppo yrittäjän kannalta ja rahoitus järjestyi nopeasti. - Raha ei tosin ole halpaa, mutta ilman rahoitusta yritystoiminta ei olisi toteutunut, toteaa yrittäjä. Lemmikkieläinliike sai Finanssitaidon rahoituspalvelun avulla tarvittavan rahoituksen vajaan 2 kuukauden sisällä.

– Voin suositella palvelua muillekin yrittäjille. Finanssitaidon palvelut sopivat erityisesti niille, joilla on hyvä ja toteutuskelpoinen idea, vinkkaa tyytyväinen yrittäjä.

 

Finanssitaito auttaa kaiken kokoisia yrityksiä rahoituksen hakemisessa ilman toimialarajoituksia. Haettavat summat voivat olla muutamista kymmenistä tuhansista jopa satoihin miljooniin. Tässä anonyymissä asiakaskertomuksessa on haluttu kuvata tyypillisen asiakkashankkeen vaiheet alusta loppuun.

Kysy lisää Finanssitaidon palveluista:

Ismo Sopanen
Rahoituskonsultti
+ 358 45 852 9711
ismo(at)finanssitaito.fi

Kysy lisää Finanssitaido palveluista

Björn Masalin
Toimitusjohtaja
+ 358 41 501 5290
bjorn(at)finanssitaito.fi