Lainanhakupalvelu

Palvelu soveltuu tilanteisiin, joissa haetaan lainarahoitusta tai muuta vieraan pääoman ehtoista rahoitusta. Rahoituksen kohteena olevalla yrityksellä on oltava vähintään maltillinen kannattavuus sekä valmius maksaa kohtuullista korkoa. Lainarahoitus voi olla vakuudellista tai vakuudetonta, riippuen asiakasyrityksen tilanteesta ja tavoitteista.

Yrityksen kannattavuusnäkymien ohella mahdollisten vakuuksien arvo ja likvidisyys vaikuttavat korkotasoon ja myönteisen lainapäätöksen todennäköisyyteen. Selkeästi määritelty rahoitustarve ja tavoitteet sekä tarvittavat dokumentit (ks. alla) mahdollistavat nopean etenemisen kohti myönteistä rahoituspäätöstä.

Finanssitaito kokoaa rahoituskohteen tiedot ja esittää kohteen parhaaksi katsomalleen rahoituskanavalle alustavaa rahoituspäätöstä varten, huomioiden asiakasyrityksen tilanne ja tavoitteet. Finanssitaito myös avustaa soveltuvin osin rahoitusneuvotteluissa rahoituksenhakuprosessissa.

Palvelun toteutukseen tarvittavat tiedot:

1. Tietoa yrityksestä ja sen toiminnasta sekä mihin tarkoitukseen rahoitusta haetaan
2. Viimeisin vahvistettu ja allekirjoitettu tilinpäätös
3. Tuore kirjanpitoajo (tulos ja tase)
4. Tietoa mahdollisista vakuuksista ja takaajista
5. Rahoituskanavakohtaiset lisätiedot

Palveluprosessin vaiheet:

1. Finanssitaito kokoaa aineiston alustavaa rahoituspäätöstä varten (ks. yllä).
2. Finanssitaito esittää rahoitusprojektin soveltuville rahoituskanaville.
3. Finanssitaito esittää alustavat rahoituspäätökset tai rahoitustarjoukset asiakkaalle.
4. Myönteisten päätösten tai tarjousten puuttuessa Finanssitaito analysoi ja raportoi asiakkaalle tulokseen johtaneet seikat, sekä esittää mahdollisuuksien mukaan muita ratkaisuvaihtoehtoja.
5. Myönteisten päätösten tai tarjousten osalta Finanssitaito avustaa soveltuvin osin rahoituksenhakuprosessin loppuun saattamisessa.

 

 

Kiinnostaako Finanssitaidon lainanhakupalvelu?

Täyttäkää alla oleva yhteydenottolomakkeemme niin rahoituskonsulttimme ottavat teihin yhteyttä ja voitte kysyä lisää palveluistamme. 

[formidable id=6]