Asiakaskertomus : Ravintolaketju

Ravintolaketju laajensi palveluitaan uusille kohderyhmille

Pääkaupunkiseudulla sijaitseva ravintolaketju tarjoaa nuorekkaita ravintolapalveluita, joissa yhdistyy hyvä ruoka, seurustelu ja musiikki. Yritys halusi laajentaa toimintaansa 2013 kesällä luodakseen palveluja myös rajatuille kohderyhmille.

Laajentamiseen tarvittavan rahoituksen hankkimiseksi ravintolayrittäjä kääntyi Finanssitaidon puoleen. – Rahoituksen hankkiminen omin voimavaroin on hyvin hankalaa näinä päivinä. Rahoituslaitokset ovat hyvin varovaisia ja varpaillaan investointeihin liittyvien rahoituksien kanssa, yrittäjä kertoo kokemuksiaan.

ravintolaketju2

– Pankeilla on raskas ja hidas koneisto, eikä niillä ole joustovaraa tilanteiden mukaan. Pankeilla ei ole myöskään kykyä katsoa yrityksiä kokonaisuuksina, vaan he tuijottavat pelkästään lukuja paperilla, toteaa yrittäjä.

Finanssitaidon joukkolainarahoituspalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. – Finanssitaidolla on yksilöllisempiä ratkaisuja ja siellä pureudutaan lähemmin yritykseen itseensä, kuin esimerkiksi pankkien puolella, toteaa yrittäjä. Hänen mukaan Finanssitaidon palvelu oli ripeää ja kysymyksiin vastattiin nopeasti.

– Palvelu oli helppo omalta kannaltani, toimitin vain tarvittavat dokumentit ja tiedot Finanssitaidolle, kertoo yrittäjä. Yritys sai tarvitsemansa rahoituksen 39 päivän kuluessa toimeksiannon aloituksesta.

– Voin suositella palvelua myös muille yrittäjille. Uusien investointien ja sitä kautta yrityksen toiminnan laajentamisen kannalta rahoituksen saaminen oli hyvin tärkeää, ravintolayrittäjä toteaa.

 

Finanssitaito auttaa kaiken kokoisia yrityksiä rahoituksen hakemisessa ilman toimialarajoituksia. Haettavat summat voivat olla muutamista kymmenistä tuhansista jopa satoihin miljooniin. Tässä anonyymissä asiakaskertomuksessa on haluttu kuvata tyypillisen asiakkashankkeen vaiheet alusta loppuun.

 

Kysy lisää Finanssitaidon palveluista:

Ismo Sopanen
Rahoituskonsultti
+ 358 45 852 9711
ismo(at)finanssitaito.fi

Kysy lisää Finanssitaido palveluista

Björn Masalin
Toimitusjohtaja
+ 358 41 501 5290
bjorn(at)finanssitaito.fi