Asiakaskertomus : Rakennusalan kalustonvuokraaja

Rakennusalalla toimiva yhtiö kasvatti liiketoimintaansa investoimalla lisäkalustoon

Yhtiö tarjoaa rakennustöiden sääsuojausta, pressu- ja varastohalleja sekä telineratkaisuja erilaisiin rakennuskohteisiin. Yrityksen toiminta perustuu alalta hankittuun pitkäaikaiseen kokemukseen, asiantuntemukseen ja vankkaan luottamukseen.

Yhteistyökumppanina ja pääasiakkaana on merkittävä suomalainen rakennusalan yritys. Riittävällä kalustokapasiteetilla palveluille olisi kysyntää myös muiden alan suurtoimijoiden keskuudessa.

architecture-structure-night-window-glass-roof-1133292-pxhere.com

Kysyntään vastatakseen yhtiön omistaja lähti selvittämään rahoitusmahdollisuuksia lisäkaluston hankkimiseksi. – On erittäin vaikeaa saada rahoitusta tänä päivänä. Etenkin pankkirahoitusta on mahdotonta saada jos pienyrittäjällä ei ole vakuuksia, yrittäjä toteaa.

– Finanssitaidon rahoituspalvelut olivat ratkaisevan tärkeitä ainakin meille. Palvelu oli myös helppo yrittäjän kannalta, kun alkuvalmistelut ja selvitykset oli saatu valmiiksi, kertoo yrittäjä. Rahoitustarve päätettiin jakaa osiin ja ottaa vastaan rahoitusta aluksi kahdessa erässä. Yhtiö sai ensimmäisen osarahoituksensa muutaman kuukauden kuluessa toimeksiannosta.

” – Yrityksemme potentiaali tulevaisuutta ajatellen on saanut oikean painotuksen.”

– Finanssitaidon palvelu oli erittäin ripeää ja ratkaisevan tärkeää liiketoimintamme kannalta. Suosittelen palvelua ehdottomasti myös muille yrittäjille, ja suositukset ovat tuottaneetkin jo tulosta, yrittäjä kertoo.

– Erittäin positiivista on ollut Finanssitaidon kanssa käydyt kahdenkeskiset neuvottelut, joissa tarpeemme on voitu selvittää perusteellisesti. Erityisesti yrityksemme potentiaali tulevaisuutta ajatellen on saanut oikean painotuksen, iloitsee yrittäjä.

 

Finanssitaito auttaa kaiken kokoisia yrityksiä rahoituksen hakemisessa ilman toimialarajoituksia. Haettavat summat voivat olla muutamista kymmenistä tuhansista jopa satoihin miljooniin. Tässä  asiakaskertomuksessa on haluttu kuvata tyypillisen asiakkashankkeen vaiheet alusta loppuun.

 

Kysy lisää Finanssitaidon palveluista:

Ismo Sopanen
Rahoituskonsultti
+ 358 45 852 9711
ismo(at)finanssitaito.fi

Kysy lisää Finanssitaido palveluista

Björn Masalin
Toimitusjohtaja
+ 358 41 501 5290
bjorn(at)finanssitaito.fi