Tärkeää: käyttämällä Finanssitaidon kohdevirtapalveluita (kuten määritelty vastuulausekkeessa) tai käyttämällä tai jakamalla niiden kautta saatuja tietoja, hyväksyt vastuulausekkeen ehdot ja sitoudut yksiselitteisesti noudattamaan niitä. Vastuulausekkeen ehdot löydät tästä.

Palvelut rahoittajille

Vaikka Finanssitaidon ensisijaiset asiakkaat ovat rahoitusta hakevat yritykset, toiminnastamme hyötyvät merkittävästi myös rahoittajat ja sijoittajat. Rahoittajien ja sijoittajien näkökulmasta katsottuna Finanssitaito on kanava, jonka kautta rahoittajien ja sijoittajien on mahdollista löytää tavoiteprofiilinsa mukaisia rahoitus- ja sijoituskohteita helpommin, varmemmin, ja kustannustehokkaammin kuin aiemmin.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että rahoittajille ja sijoittajille keskeisin Finanssitaidon tarjoama hyöty on valintakriteerejä vastaavien kohteiden tarjonta. Kokeneet, ammattimaiset toimijat käyttävät usein tähän liittyen termiä kohdevirta. Tästä johdettuna käytämme rahoittajille ja sijoittajille tarjoutuville palveluille yhteisnimitystä Kohdevirtapalvelut. Lue tarkemmin Kohdevirtapalveluistamme täältä.

Toimintamme pääfokus on tähän mennessä ollut lainaa ja muuta vieraan pääoman ehtoista rahoitusta hakevat yritykset, koska tämän kategorian hankkeet ovat pääsääntöisesti nopeampia ja ennustettavampia ja lainsäädännön kysymykset selkeimpiä. Osa kohteista voivat olla tarkemmin määriteltyjä ehtoineen, mutta käytännössä aina rahoitusmuodoista ja ehdoista voidaan neuvotella.

Finanssitaito ei ole Finanssivalvonnan tai vastaavan viranomaisen valvonnan alainen sijoituspalveluyhtiö eikä rahastojen tai vakuutuspalveluiden välittäjä. Tästä syystä Finanssitaito tarjoaa kohteitaan lähinnä ammattimaisesti toimiville finanssialan yhtiöille. Toimiluvan omaavat tahot voivat puolestaan tarjota kohdetta edelleen muille ryhmille.

Finanssitaito kehittää jatkuvasti toimintamallejaan, jotta rahoittajat ja sijoittajat löytäisivät heidän kriteerejään vastaavia osto- rahoitus- tai sijoituskohteita. Kaikkien osapuolten kannalta tärkeintä on systemaattinen lähestymistapa, jonka avulla rahoitusta tarvitsevat ja rahoitusta tarjoavat osapuolet löytävät tilanteeseensa ja tavoitteisiinsa sopivia kumppaneita.

Jos edustat rahoitus- tai sijoitusalalla ammattimaisesti toimivaa tahoa, ja jos tehtäviisi kuuluu sopivien kohteiden etsiminen, otathan meihin yhteyttä niin sovitaan tapaaminen ja katsotaan miten voimme auttaa toisiamme ja rahoituksen tarpeessa olevia yrityksiä ja yrittäjiä!

 

Miten voimme palvella?

Täyttäkää alla oleva yhteydenottolomakkeemme niin rahoituskonsulttimme ottavat teihin yhteyttä ja voitte kysyä lisää palveluistamme. 

[formidable id=3]